En bild till!

Skrev att de skulle vara en fotoblogg så jag får lägga upp en bild till då! Inte redigeringsdatorn idag heller så de får bli en äldre bild i dag också. En av dom 1:a bilderna jag skrev ut för annat bruk än egen beundran, ingick i tema frost som vi hade i Livgardets fotosällskap. Vi lyckades tjata till oss en vägg på HSE och skrev ut några bilder det blev och är en populär utställning bland dom som jobbar där. Är en del av våra medlemmar och andra fotointresserade som frågar om bilden dom tagit är bra eller säger lite ursäktande att mina bilder är inget att ha, jag anser som så här, har man tagit ett foto som man är nöjd med själv då är de ett bra foto! Vi kan diskutera teknik och kanske påpeka/fråga om någon detalj som den som tagit fotot missat/ inte tänkt på men ett bra foto i fotografens ögon är ett foto värt en utskrift. Sen tycker jag personligen att ett foto blir inte ett foto förens det är utskrivet på papper, visst de är kul med bilder i datorn men när man fysiskt ser fotot utskrivet, högupplöst och gärna i större storlek blir det ett tidsdokument! Jaha och varför sitter jag då här framför datorn och lägger upp bilder, jo jag är inte och kommer nog aldrig att bli en världsfotograf, jag har inte ens den ambitionen jag är nöjd med att hålla de på hobbynivå så jag kommer aldrig att ha några utställningar så de här är ett sätt för mig att visa mina bilder för er!

//Anders

 

En tanke på “En bild till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: