Mörker!

Inte personligt mörker eller ens mörka tankar utan vårt nya foto tema i Livgardets Fotosällskap! De ska bli väldigt intressant att se vad vi får in för bilder på de här. De har i alla fall fått igång min tankeverksamhet och jag har en bildidé som jag ska försöka jobba fram. Är lite svårare och kräver lite mera tankeverksamhet än exempelvis tema höst som vi har nu. Visst de behöver inte vara så svårt med mörker heller, linsskyddet på och du har en mörk bild men de är inte riktigt vad jag tänkt mig. Ska skaffa lite rekvisita och sätta igång, höll på att säga till helgen men de kom visst lite jobb i vägen där nåja man kanske kan utnyttja lugnet, inget spring eller telefoner, när man jobbar och klura ut något mer till bilden. Hoppas våra medlemmar tycker att de är kul också, de är just för att få igång hjärnan och få lite nya idéer som de är kul med olika teman de är lätt att fastna för något och de behöver absolut inte vara fel, tycker man om att fota blommor så ska man göra de, men man kanske kan få med sig en ny tanke eller en ny teknik efter att ha provat att fota något annat. De blir rätt mycket blommor för egen del måste jag erkänna men de beror mycket på att jag tycker om tekniken där man har ett färgat objekt i en svartvit bild och där är de svårslaget med en blomma, blir fina porträtt också om du plockar fram exempelvis ett guldörhänge i ett svartvitt porträtt. Ni ska få ett tips från mig om ni vill prova svartvitt och färg, ta inte fram färgen på ögonen om ni inte vill skapa en vampyr för de är inte vackert.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: