Gotland!

Jag får skämmas lite, har kallat de här för fotoblogg men hittills har de mest varit en massa förvirrade tankar. Tänkte försöka ändra på det.

Börjar med en bild från förra helgen. Som jag skrev i förra inlägget så åkte jag till Hoburg och hoppades på en bra solnedgång vilket jag fick. Vet inte om ni som läser de här vet de men jag är en riktig fyrnörd, de är något som jag inte riktigt kan sätta fingret på som får mig att tycka om fyrar. Är givetvis medlem i http://www.fyr.org/ kort sagt jag samlar på fyrar genom att åka runt och fotografera dom. Är 90% klar på Öland och Gotland men de hindrar mig inte från att ta fler foton på fyrar jag redan har. Egentligen så ska en fyr fotograferas från havssidan och gärna med lite stormmoln i bakgrunden och ljusstrålen från linsen synlig som ett streck mot horisonten. Kan erkänna att jag har en bit kvar innan jag får till ett sådant foto.

Nu märker jag att mina tankar börjar dra iväg igen så nu lägger jag upp bilden och loggar ut för i kväll.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: