Njupeskär

Kallar den för fotoblogg så nu tar jag igen de jag missat, nummer 2 idag!

Njupeskär, Sveriges högsta vattenfall, lite svårt att fotografera mest för att de var en massa andra turister som gick in i bilden, resten är bara en planeringsfråga då de gäller att vara där rätt tid på dagen! Kommer absolut att åka dit igen! Finns 2 vägar till vattenfallet så jag tog högersidan dit, om man har vattenfallet rakt fram, och vänstersidan tillbaka till parkeringen! Var första gången jag fått björnfrossa, mycket buskiga myrmarker med bär av alla sorter på den sidan och väldigt lite människor! Däremot gott om björn om man ska tro informationen i naturrummet, ett av landets viktigaste idéområden tydligen. Björnar ska vara räddare för oss än vi för dom sägs det men det vet jag inte om jag håller med om, försökte föra en massa oväsen så att eventuella björnar skulle höra mig och hängde på mitt 70-200 objektiv på kameran så jag kunde få ett foto om jag mot förmodan skulle springa på en nalle. Helt logiskt eller hur, björnfrossa och de jag gör är att se till att kameran är skjutklar 😉

//Anders

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: