Expriment

De här har jag aldrig provat förut, jo själva tekniken har jag kört rätt mycket och jag tycker om att blanda svartvitt med färg men inte med en vit blomma, är säkert någon som kommer att tala om vad de är för blomma,  jag fotograferar de jag tycker är vackert och har huvudet fullt med bländare och tid så för mig är det bara en blomma 😉 Jag är lite osäker på vad jag tycker själv också men jag tycker om när de är sånt här, de går inte att missa att ståndare, pistiller och centrum på blomman är i färg men sen får man titta en extra gång för att se att hela blomman är i färg.

Om du som fotograf lyckas få betraktarna att titta till en extra gång på bilden så har du lyckats fånga uppmärksamheten, har jag läst! Jag hoppas jag lyckas med den här, kul att leka lite i alla fall. Tur jag har en Wacom ritbräda, har provat att göra sånt här med datormusen och då var de en heldagsuppgift nu gör man de på några minuter, är inte bara fotograferandet som är en prylsport, de gäller även redigeringen!

Blev även ett besök på Fotografiska idag med delar av Livgardets Fotosällskap, ja inte så stora delar av de utan 1 medlem. För er som gillar maffiga bilder så rekommenderar jag ett besök innan dom stänger utställningen med Nick Brant.

Slutsvamlat för helgen 🙂

//Anders

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: