Blomma igen!

Jag vet jag har lagt upp några såna här bilder förut och nu kommer de en igen! Jag vet inte varför men jag fotograferar ofta blommor och gärna närbild så dom fyller ut ordentligt! Försöker få en diffus bakgrund men de blir likadant varje gång ändå! Börjar redigera, gör bilden svartvit och målar fram färgen i blomman. De skulle vara kul om de var någon mer än jag som tyckte om sånt här, IKEA gjorde de inte för det var just en sån här bild jag erbjöd dom att köpa. Hade vart något de, säg 10 kr till mig för varje bild och en upplaga på 1000000 bilder!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: