Funderar

Stora nyheter igår när Expressen släpper bilden på kungen? på porrklubb! En grynig bild som enligt experter är manipulerad! Jag förstår inte nyhetsvärdet i de här, liknar mera en hetsjakt och vad är de som är så hemskt och fruktansvärt? De sitter en kostymklädd mansperson som enligt min åsikt inte ens är speciellt lik och de passerar en kvinna i trosor och bh! hur kan man få de till sexbilder på kungen? Och är de verkligen så hemskt om han nu råkar vara på porrklubb? De ingår väl i politikers och företagsledares utbildning och plikt att gå på såna inrättningar, de verkar i alla fall så med alla små skandaler som dyker upp när de varit någon ”studieresa” till Brasilien eller något annat exotiskt land  för att studera snöröjning eller andra suspekta anledningar av några folkvalda riksdags, landstings eller kommunpolitiker så verkar de tillhöra kulturen i just de landet att man super ner svenskarna och ”tvingar” dom att gå på porrklubb!

Jag tror att de här är en skenmanöver för att rädda sina egna skinn, skrapar vi lite på ytan så kommer vi att hitta hur många såna här ”skandaler” som helst bland politiker och andra av makteliten i Sverige! Kungen råkade väl bara ha och uttryckte lite egna tankar och åsikter för något/några år sedan och då blev de fri jakt på honom så nu gäller de att hålla fokus åt de hållet medan man sopar undan dom egna skandalerna!

Sen vet jag inte, är de förbjudet att titta på en kvinna som går förbi i underkläder så hur är de på en badstrand då? Där är de inte ovanligt med ännu mindre kläder på kroppen! Ska vi förbjuda de också? eller ska vi gå tillbaka till medeltiden, bada de får du göra fullt påklädd och sola får du göra i solarium!

Så nu har jag svamlat klart om de här!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: