Svartvitt

Gjorde ett seriöst försök att skriva ut ett svartvitt fotografi i går, de fotot jag lade ut förra bloggen, och resultatet blev mycket över förväntan. Trodde inte riktigt att de skulle se så bra ut, provade att lägga in fotot i en ram idag och de såg ännu bättre ut, ångrar nästan att jag inte köpte de där paketet med A3 papper istället för A4 men jag var lite feg, de skiljde nästan 700 kr i pris och att misslyckas för 263 kr känns inte lika jävligt som att göra de för 953 kr.

Letade lite på nätet igår efter just de pappret jag använde när jag provade, http://www.canson-infinity.com/en/baryta310.asp och hittade en firma som jag tror är importören,  som hade ett bra pris på A3+ så de är bara att beställa några paket eller åtminstone 1 pack med 25 papper, ska prova en färgutskrift också innan jag köper på mig för mycket!

Nu ser de ut som att jag sitter och skryter om hur bra jag är men de gör jag inte, jag är bara glad att jag lyckades. Tror de kan bli lite mera svartvita bilder för mig framöver, inte för att jag kommer att sluta med mina blandade färg-svartvita foton men de kan passa bra med svartvitt eftersom jag tycker om gamla slitna föremål och lite ruffiga miljöer.

Och nu är de säkert någon som sitter och funderar på hur dum jag måste vara som ens tänker på att köpa fotopapper för nästan 1000 kr, de ser ju bra ut när man skriver ut på vanligt skrivarpapper på en kontorsskrivare. Men de är ju med de som med de mesta annat, man får vad man betalar för. Ska jag sälja ett fotografi så vill jag att den som köper sak känna att de är valuta för pengarna. Jag vill att den som köpt mitt foto ska tycka att de är lika fint efter ett år eller mera som de gjorde när de köptes och de är den biten som kostar tyvärr.

Okay, 😉 är så nöjd och uppåt så lite skryt blir de, skickade in en bild på fyren Hoburg till http://www.fyr.org/ och enligt svaret så vill dom använda den på omslaget till Blänket Svenska Fyrsällskapets medlemstidskrift, ni får passa på att köpa något foto av mig nu innan jag blir berömd och dom blir dyra och eftertraktade!

Slut för idag.

//Anders

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: