After after beach!

Eller om de här är befor after beach! Svårt att tro att de några veckor efter att den här bilden togs så kommer stranden att vara full av brats som är i Visby och svinar på Stockholmsveckan. Jag föredrar dock Visby när de ser ut så här!

De blir inte något långt inlägg idag, satt och gick igenom några bilder på datorn bara och hittade den här från vecka 18 2010. De är absolut inte så skönt ute som de kan se ut på bilden, blötsnö/regn och blåst onsdag i Visby! Är helt säker på de för jag var nämligen ute och jobbade då! Blev betydligt bättre väder torsdag när utejobbandet var klart 😉 av de har jag lärt mig att dom jobb som måste göras ute gör man i början av tiden man är på ett ställe så slipper man skitvädret och kan vara ute på kvällarna!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: