Njupeskär.

De är inte lätt de här med att sitta vid datorn och leta musik till skivstångspasset. Sitta stilla och bara lyssna gör att jag blir rastlös, började sortera bilder för att ha något att pyssla med då dök de naturligtvis upp en idé jag måste prova. Hur ser den här ut i svartvitt när de är provat så kommer nästa idé smygande! Går de att plocka fram lite färg från originalbilden, hur ser den ut då? Någonstans på vägen där försvann de där med musik till passet, ska stänga ner redigeringsprogrammen, ta en matrast, kaffe och börja om igen 😉

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: