Väggen!

Ja nu är de inte så att jag gått in i väggen utan en vägg jag hittade på Gotland närmare bestämt vid Fårösund. Har redan lagt ut en bild på gårdspumpen från Fårö fästning och här kommer ytterligare en därifrån!

Den här patinerade väggen hittade jag i ett av dom uppbrutna rummen i fästningen och jag hade sådan tur att solen låg rätt också. Jag tyckte den var vacker helt enkelt med färgen, mönstret och sprickorna som blivit under åren. Vet inte om jag behöver skriva så mycket mer.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: