Ölands norra.

Tycker de är dags för en liten sommarbild! Soluppgång från Ölands norra udde, som av en händelse så råkade de komma med en fyr i bilden! Från sommaren 2010 när jag gjorde en liten roadtrip i slutet på min semester. Bytte bil tidigare på året och en grundtanke med bilen jag köpte var att den skulle gå att använda när jag fotograferar. Nu undrar alla vad en bil har med fotograferandet att göra förutom själva transporten av fotograf och utrustning!

Jo de är så att man pratar om gyllene timmen när man fotograferar och den är vid soluppgång eller solnedgång, personligen gillar jag uppgången, och ska de fotograferas då måste man vara på plats vilket på sommaren blir väldigt tidigt! Jag är inte den mest morgonpigga människan så för att vara där i tid så är de väldigt praktiskt att kunna kliva direkt från sängen till kameran i stort sett. De gjorde att jag valde en kombi med långt lastrum så jag får plats med en stor luftmadrass. Mitt upplägg är att jag tittar ut fotoplatser på kvällen och ser till att allt är klart, stativet framme, nytt minneskort i kameran och klockan på ringning sen lägger jag mig och sover, tar max 5 minuter att kliva upp och rigga allt när de är förberett! Spritkök, vatten och kaffe är alltid med och jag lovar att man kan dricka morgon kaffet på sämre ställen än de här! Massor med livskvalitet, solen börjar värma så smått och de doftar gott från hav, spritkök och kaffe 😀

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: