Vissen!

Bestämde mig för att fotografera någonting idag. Åkte in till Skeppsholmen, trevlig plats att strosa runt på, men efter senaste tidens blåsväder så fanns de inte mycket till motiv i min smak kvar. Var en gränd mellan 2 hus som hade kunnat bli något men tyvärr så var de en massa moderna elskåp och skyltar som störde. Kyrkan kom jag inte in i för de var konsert på eftermiddagen så där hälls de på med repetition, moderna museet hade tydligen någon populär ny utställning för de var kö långt utanför entrén så de blev inte ens en kopp kaffe. Nåja man kan inte hitta motiv jämt när man är ute och de är en icke tid nu om man som jag tycker om blommor eller äldre slitna miljöer, de sistnämnda finns inte överhuvudtaget inte runt Stockholm längre utan att de är vandaliserat.

Jag fick en söndagspromenad i alla fall och de är inte helt fel, gick via Kungsträdgården till centralen och där i en rabatt hittade jag den här stackarn. De behöver inte vara perfekta blommor för att dom ska vara vackra utan jag tycker att den här också är vacker! Att den blev helt i svartvitt beror på att de var många konstiga färger i omgivningen som störde samtidigt som blomman var ganska nära färglös redan! Var tvungen att prova och är nöjd med resultatet, fick fram den bra från bakgrunden, visst den är inte knivskarp överallt men jag tycker inte de gör något.   😉

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: