Favorit.

Lyckades efter en massa år ha sönder min favorit kaffemugg på jobbet 😦  Den har varit väldigt bra och skön att hålla i så de är självklart att jag blir ledsen! Nu måste jag ut och jaga ny mugg, nej jag vill inte ha en sån där med öra att stoppa fingret i och de av praktiska orsaker. Jag har använt höger pekfinger som stopp under en pansarlucka så är de mer likt en tumme än ett pekfinger och ni som har provat att stoppa tummen i örat på en kaffekopp vet vad som händer, de fastnar! Har spillt en hel del kaffe och haft sönder en massa koppar när de ska vara fint och drickas i koppar med öra så OM ni mot förmodan ska bjuda mig på kaffe så ställ inte fram de finaste porslinet till mig 😉 Jo jag vet IKEA har muggar utan öron men……. dom är så fjolliga och tunna. Jag är inte intresserad av cappuccino muggar heller utan jag vill ha en med rejält porslin som har plats för en ordentlig mängd kaffe, gärna uppåt halvlitern så de räcker för att komma igång på en kopp på morgonen!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: