Frost.

Håller på att sätta musik och rörelser till vårens skivstångspass och en fördel är att jag efter någon dryg timmes övning med de är man ganska trött och orkar inte göra så mycket annat så att sätta sig vid datorn och redigera är riktigt avkopplande 😉

Hittade den här gamla bilden som i färg var en sån där dussinbild som inte var värd en redigering. Eftersom jag börjat leka med svartvitt nu så varför inte prova att göra en gråskalebild av den, jag vet inte vad ni tycker men för mig så blev de ett lyckat prov.

Tror jag blir tvungen att skriva ut den här också, börjar bli lite svårt att hitta plats för fotona som jag skriver ut bara, får väl helt enkelt skaffa en större bostad! Ska bara bli rik först 😉 De var kul att läsa testet av fotopapper i nya  http://tidningenfoto.se/  De papper som jag använder till svartvitt, Canson  Baryta Photographique 310g  fick väldigt bra betyg och de går inte att klaga på priset heller om de köps på rätt ställe http://www.c-infinity.se/. Visst jag antar att en del av er tycker att priset är högt ändå men som vanligt kvalité kostar, fick fram detaljer i utskrifterna när jag skrev ut som jag inte såg på skärmen och det är häftigt! Blir kort sagt ett jäkla djup i bilden, beror till viss del på skrivaren också canon ip 9500 pro mkII  är erkänt bra på just svartvitt så kombinerar man 2 produkter som är bra så borde slutresultatet också bli bra!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: