Vinterpromenad!

Kan väl knappast kalla de vinter men jag tog en söndagspromenad i Stockholm nu på morgonen. Hade redan på förhand bestämt mig att jag skulle fotografera idag eftersom de var ett tag sedan sist så jag plockade fram kameran redan när jag klev av pendeltåget i Karlberg. Kan väl inte påstå att jag hittade så många motiv som intresserade mig med de var ett underbart väder på morgonen, vindstilla någon minusgrad och sol så det gjorde inte så mycket. Hamnade nere i Kungsträdgården och dom vanliga rabatterna där och den här gången hade jag räknat rätt på solen så de var perfekt belysning att fotografera i, tyvärr så började de blåsa samtidigt men någon godkänd bild blev det!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: