Inte bara svartvitt.

Lägger väl ut en bild till från förra helgen, den här gången inte blandat färg och svartvit utan en ren färgbild. Tycker inte svartvit behövs här för bakgrunden är redan neutral så de enda jag gjort är en mörk vinjettering runt själva rosen. Sen naturligtvis de vanliga med skärpa och sånt men ändå en enkel redigering.

Har några av moderskeppets videokurser som jag tittar på istället för tv på kvällarna så de är en del nya infall och idéer som dyker upp, även en del å fan upptäckter blir de trots att jag tittat igenom kurserna förut! De är i alla fall kul att prova lite nya sätt att redigera bilder på och man behöver inte uppfinna hjulet själv utan jag lär mig gärna av dom som redan kan.

//Anders

En tanke på “Inte bara svartvitt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: