Snart!

Lägger väl upp en bild på en fyrplats trots allt, visst är det kul att många kikar in på bloggen och så brukar de inte bli med en fyr som motiv 😉

Nu är de mer för att det är en sommarbild som jag valde den här, jag trivs mycket bättre när de är varmt och snöfritt ute och behövde en liten uppryckare i kväll med tanke på eländesvädret nu!

Fyrplatsen på bilden är När och som vanligt höll jag på att skriva så ligger den på Gotland närmare bestämt på östra sidan. Mer om fyren och fyrplatsen finns att läsa här http://www.fyr.org/pdffiler/419000.pdf

Ni som inte är fyrnördar får väl drömma er bort till någon sommarkväll och låta bli att se själva fyren i bakgrunden, de finns ett par kor ni kan kika på istället 🙂 Vill ha lite varmare ute som jag redan nämnt men annars så har det varit en bra vecka med premiär på vårterminens skivstångspass, där jag visserligen gjorde en miss men de hör till 😉 sålde 2 fotografier i dag och de är extremt kul att andra uppskattar vad jag gör som hobby tillräckligt mycket för att vilja betala för mina fotografier. Nu kommer jag inte att bli rik på det men kul är det ändå.

Mindre kul är att jag verkar bli tvungen att göra om en massa kontaktuppgifter i e-posten efter Bredbandsbolagets totala ovilja att komma med något mer konstruktivt än, byt lösenord så fungerar det, vilket jag provat ett antal gånger! Sista budet var att jag skulle byta e-postprogram och lösenord, behöver jag säga att de fungerade inte heller! Jag ger upp nu och byter/skaffar en annan e-postleverantör som kanske kan stava till ordet kundservice!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: