Återblick!

För 12 månader sedan eller närmare bestämt den 4:e Januari 2011 fångade jag henne när hon stod och njöt av solen vid promenaden efter norr Mälarstrand. Då var vi inne på 3:e vintermånaden med massor av snö och kyla så de gällde verkligen att suga i sig av solen när man fick chansen. Är en ganska bra kontrast till gårdagens bild, inte bara för att den här är svartvit utan även väder och årstidsmässigt! Jag kan tycka att vinter är mysigt och fint……….. på vykort 😉 Hade jag inte haft de arbete jag har så hade jag kunnat instämma i att de är härligt med riktiga vintrar.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: