Vinterpromenad 3

De fick bli en bild idag också, jag har infört en nyhet och lagt till en vattenstämpel på bilden. Jag är inte dyr om de är någon som vill köpa ett riktigt fotografi utskrivet i högsta möjliga kvalitet på riktigt fotopapper men jag har hittat andra av mina bilder på nätet så jag får väl börja lägga in stämpeln.

Vet inte vad jag ska skriva om bilden, rabatten i Kungsträdgården igen, halvvissen blomma troligen en ros, jag är inte så bra på de där med blommor men jag får lära mig om jag ska fortsätta fotografera dom. De får räcka så tycker jag 😉

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: