Emblem!

Tillbaka efter en veckas tjänsteresa i Falun, naturligtvis så var kameran med men jag har rätt hög arbetsbelastning när jag är där så tiden för fotograferande finns egentligen inte! Men som vanligt höll jag ögonen öppna efter motiv som passar mig, de här är en del av emblemet på en Scania Vabis som används som start/bogserbil vid Falu bil och maskinteknik. Inte vet jag om de är något vidare som motiv men jag tycker om kontrasten i emblemet. Provade den först i färg men eftersom de är en gammal vägverket bil så är den knallgul och de tyckte jag drog bort blicken från emblemet så de blev en svartvit bild av den. Hade gärna sparat snön i färg för att få med de gnistrande solblänket och de är inte otroligt att de blir en sådan version senare men idag tyckte jag att de blev för mycket jobb att ta fram den och inte få med den gula bakgrunden i den tunna transparenta skarven mellan snö och kaross.

Blir nog kanske någon bild idag också, är en strålande dag även om de är minst 20 grader för kallt för att passa mig egentligen. Väntar bara på att mitt ena kamerabatteri har laddat klart så ska jag ge mig av ut, de kanske blir en kort träning först för att döva de dåliga samvetet eftersom de inte fanns tid för annat än promenader i veckan. Behöver ta i lite så de känns att jag gör något.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: