Stäket i vinterskrud.

Får kalla de fotoabstinens helt enkelt, blev en bild till idag! Åkte till Stäket efter att jag tränat för att rekognosera vad som finns i motivväg där men när jag såg den här så fick de bli ett par fotografier också. De var rätt ljus från rätt håll helt enkelt. Tyvärr så har dom röjt väldigt mycket sly på kullen där biskopsborgen låg så där blev de ingenting. Tyvärr för att all sly låg kvar vid vägen som ett staket så de gick inte att ta sig upp på kullen. Fin dag trots allt, synd att de fina hänger ihop med kylan bara för de blir kallt trots bra kläder när man står stilla och fotograferar.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: