Ljuset!

Tänkte jag skulle lägga upp en bild som jag jobbat en del med. De här är bilden efter redigeringen där jag använt en massa olika tekniker i både Lightroom och Photoshop för att få den att se ut som min bild av hur ljuset såg ut. Nu blir den väldigt liten när jag lägger ut den på bloggen så de kanske är svårt att se några detaljer men jag hoppas att ni ser trådarna i veken i alla fall.

För er som har provat att fotografera vita ljus i svarta ljusstakar och haft svårt att få till både lågan och ljusstaken kan jag bara tala om att de hade jag också här. Jag har inte tagit 2 exponeringar och slagit ihop till en bild utan de är bara 1 bildfil i RAW format.

Ska inte bli mer teknisk än så utan är de någon som har mer frågor om hur jag gjort så får ni höra av er så ska jag försöka förklara!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: