Maskros.

Vet inte om vi behöver en färgexplosion i kväll efter den här underbara dagen men jag lägger ut en maskros för att påminna om vad som är på gång. Ja nu menar jag inte maskrosor och arbetet de innebär utan sol/värme och vårblommor, vi kan räkna maskrosen till vårblommorna eller hur? Den brukar dyka upp tidigt i alla fall.

Antar att de var fler än jag som passade på att vara ute idag och njuta av solen? Tog själv en promenad på isen vid Kungsängens båtklubb tillsammans med en massa andra människor med och utan skridskor. Hade lite fotograferande i tankarna när jag gick ut men tyvärr så hittade jag inte dom motiven jag letade efter så de blev inte så mycket. Verkar som snön kom för snabbt så de här jag hittade förra året, förtöjningsbojar/tampar mm, fanns där men vattnet hade inte hunnit skapa dom här fina mönstren/bubblorna i isen innan snön lade sig i år. Är inte alla gånger de blir några bilder men de var underbart att känna solen värma så ledsen är jag inte, blir fler tillfällen att skapa bilder. Hade velat prova min trådutlösare till kameran idag men jag får vänta ett tag till, vet var dom 1:a vårblommorna brukar dyka upp så då om inte annat får jag prova!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: