Sommarkänsla.

Kanske inte den mest originella bilden men den sammanfattar rätt bra vad jag längtar efter just nu, blå himmel och Stockholms skärgård gärna då med en av dom här äldre damerna som fortfarande trafikerar skärgården sommartid. Vi har inte många äkta koleldade båtar kvar i trafik men jag har nämnt det i något tidigare inlägg, ni som inte tagit en tur i skärgården med en av dom har absolut missat lite livskvalité. Finns inte mycket som slår känslan en sommardag när man sitter på däck och glider fram tyst och lugnt i en underbar skärgård. De enda du kan göra är att koppla av och njuta, kanske ta en kopp kaffe eller någon läskande dryck och se den ena storslagna utsikten efter den andra glida förbi i ett lagom tempo!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: