Löv.

Måste säga tack till er som klickat och gillar mina bilder tyvärr så är jag väldigt dålig på att återgälda favören. Jag ska försöka bättra mig!

Satt och tittade igenom lite av bilderna jag tog på minisemestern i Idre i September. Hittade de här oansenliga lövet, för övrigt rent tekniskt en dålig bild, oskarp och dåligt exponerad! Men jag behövde något att prova lite redigeringstips jag snappat upp på http://www.moderskeppet.se/ . Oskärpan kan jag inte göra så mycket åt så här i efterhand men resten kunde jag jobba med. Resultatet blev de här, ett lite ljusare löv med lite mer djup i färgerna! Om de blev en bra bild vet jag inte, tycker att det är lite för mycket ljusa fält som tar uppmärksamhet från det som ska vara motivet! Möjligen kommer jag att jobba vidare med den här men för tillfället så får den vara så här. Som övningsbild var den bra så den fyllde sitt syfte och jag fick träna på några, inte nya kanske, men tekniker jag inte använt så mycket förut. 🙂

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: