Betong.

Inte betongkeps alltså även om några av er säkert har de idag. Har säkert nämnt det förut men om inte annat kan jag göra de nu, jag verkar gilla broar och närmare bestämt undersidan av dom. Jag vet inte varför men det finns säkert någon medicinsk term för mitt intresse 😉 Nej då det är helt enkelt formerna jag tycker om, ovansidan med kör/gångbanor eller vad de nu är tycker jag blir lite trist! Det händer inte så mycket, en hög och lång bro kan bli lite intressantare med perspektivet som smalnar av mot horisonten men ändå de blir inte mycket mer än så. De är på undersidan som det intressanta finns med förstärkningar, balkar, stöttor och pelare som skapar intressanta linjer och konturer i fotot.

Den här bilden kommer jag inte ens ihåg var jag tog men jag tror det är en bit av centralbron. Konverterad till svartvit och jag har jobbat en del med kontrasten för att lyfta fram linjerna efter formen när den göts. Jag vet den är inte 100% rak om du tittar på linjespelet på en del ställen men vad är rätt här? De finn en hel del linjespel i bilden så vilket ska få bestämma? Jag la bågen som kommer från vänster så att de finns en linje att följa för att hitta in i bilden. Rätt eller fel vad vet jag men de här är slutbilden, just nu i alla fall. De är möjligt att jag går tillbaka och jobbar mer med den sen. De är de som är de fina med Lightroom,  http://www.adobe.com/go/gnav_adobe_logo_se   jag kan alltid gå tillbaka och börja om när jag får nya idéer. Tror jag kommer att åka in till Stockholm idag och ta en promenad, blev lite fotonödig så de kan bli någon ny bro idag. De var ett annat motiv jag tänkt att prova men vädret blev inte rätt så de får vänta, behöver dimma och lite sol för att de ska fungera tror jag.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: