Strandpromenad.

Strandpromenaden i Visby vecka 18 2010. Inte mycket till liv och rörelse, 10 veckor senare så hade de varit nästan omöjligt att ta den här bilden.

Jag kan säga direkt att jag vet inte varför jag valde just den här bilden. Har bläddrat förbi den några gånger och det har alltid varit så att jag valt att gå tillbaka för en extra titt! Så varför inte ge den en chans och redigera den och här är resultatet, bra eller dålig ska inte jag säga något om men på något konstigt vis så gillar jag den trots att den är rörig.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: