Fredag!

Nej, idag blev de ingen bild, inte än i alla fall! Lite lagom morgontrött med nyäten frukost i magen hamnade jag i fåtöljen vid datorn. Borde säkert sätta fart och ta mig i väg så jag kan samla lite mera flex, vilket verkar vara en populär sysselsättning på jobbet men de känns inte så angeläget eftersom den redan är maxad efter min vecka i Falun.

Får gratulera kungahuset till Sveriges mest påpassade lilla bebis, kan alltid hoppas att reportrar och fotografer låter henne få någon form av privatliv. Kan kanske vara en fördel att födas in i kändisskapet men jag vet inte om de är ett kul liv att alltid vara påpassad i alla sammanhang. Snart kommer dom 1:A krigsrubrikerna om vinterkräksjuka och andra vanliga småbarnssjukdomar.

Ska inte skriva några elakheter på bloggen, har förstått att arbetsgivare gärna läser och dömer anställda för vad dom uttrycker privat och utanför arbetstid. Vill dom läsa så varsågoda, de jag gärna säger och står för är min åsikt om politiker och den blev ännu tydligare nu med Stefan Löfven som partiledare för socialdemokraterna, arbetare äger ej tillträde till riksdagen! Nu vet jag inte hur mycket arbetare han är i grunden men tydligen har han varit i alla fall, tyvärr så kommer nog även han att stöpas om i samma form som alla andra yrkespolitiker.

Blir intressant att se vad de ska sparas pengar på när de har sparats och lagts ner allt som de går att spara/sälja eller privatisera, hur ska dom då lyckas få i hop pengar till sina egna höjda löner! Hyser inget tvivel om att vi som inte är politiker kommer att få betala på något sätt för att dom ska få behålla sina förmåner.

Så nu har jag varit bitter nu ska vi njuta av våren istället och tack vare de nya förbättrade datorsupporten som ska kunna allt så har logistiken på jobbet legat nere i snart 2 veckor så de kommer att bli en mycket tidig fredag, finns inte mycket kvar att göra när inget kommer fram, går att beställa eller skicka!

Ut i våren och njut av solen som förhoppningsvis visar sig även idag!

//Anders

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: