Kaffekannan.

Fredag och redan igång med redigering! Har som ni kanske läste i min morgonblogg inte haft någon högre arbetsbelastning idag så jag unnade mig en kort arbetsdag idag 🙂

Sitter som vanligt vid datorn och tränar på att redigera lite bilder, tror att de kan vara en nyttig kunskap! Köpa en kamera och ta bilder kan alla göra idag men att få bilden att se ut som dom tänkt är kanske inte är lika lätt och där kanske jag kan hjälpa till!

Det blev en svartvit bild idag igen, en gammal kaffekanna som stod ensam och övergiven vid en grillplats i ett naturreservat. Jag är lite svag för dom här äldre slitna sakerna, tycker att de blir lite mera känsla helt enkelt. Jag har dragit upp kontrasten lite på kannan och mörkat ner lite runt om för att den ska komma fram lite mera. Den blev bra i färg också så jag har 2 versioner av den men idag och just nu så tycker jag att den här är något vassare och passar stämningen jag vill ha fram bäst!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: