Eken!

Har säkert lagt upp den här stackars eken flera gånger för jag har tappat räkningen på hur många olika redigeringar jag provat. Står på gamla vägen mellan Sigtuna och Uppsala. Hade tur en morgon när jag passerade med lite lagom dimma som suddar ut bakgrunden. Svartvit var självklart för mig, har dragit lite i kontrasterna så den mörka eken blivit mörkare och de ljusa bakom blivit lite ljusare. Ska prova en utskrift i morgon så får vi se hur de blir!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: