DM i Skogskörning med häst!

Var ett tag sedan jag lade upp någon bild men idag blir det en ny. Var inbjuden till DM i skogskörning med häst som gick vid Tunaborg, Dalby. Intressant och kul att se och uppleva riktiga arbetshästar som används i arbete, en del var lite bättre och andra lite mer oförsiktiga. Riktigt kul att se dom ekipagen där kusk och häst är riktigt samkörda när det i stort sett pratas runt banan med alla hinder. Antingen är hästar intelligentare än vad jag trott eller så är de många timmars träning bakom när dom lyssnar och går efter höger, vänster, backa, och stå stilla, de imponerade på mig i alla fall!

Vacker morgon på vägen dit också, blev tvungen att stanna till strax innan Uppsala för att fotografera lite! Solen rätt men jag hade gärna sett lite mera dimma i bakgrunden, nåja fotografera natur och få allt att stämma är väldigt mycket jobb. Får se om någon av dom bilderna dyker upp på bloggen. De verkar nämligen inte som att det räckte med att byta hårddisken på redigeringsdatorn, den är väldigt svår att få igång numera, börjar bli trött och seg när jag jobbar också 😦 Vet inte om jag ska försöka med ett uppgraderingspaket eller om jag ska byta ut hela skiten, de är skönt på sätt och vis när de blir nytt och man blir av med en massa onödigt men samtidigt så ska alla program och sånt man vant sig med installeras igen!

De får bli en funderare på den biten, måste titta vad jag har i programväg om de mesta är för PC eller om de är både MAC och PC! Är ingen större hemlighet att jag inte är riktigt förtjust i Windows men som skrivet, jag ska ta och göra en inventering och ta mig en funderare!

//Anders

2 tankar om “DM i Skogskörning med häst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: