Eken i färg!

Som jag nämnde i förra inlägget så tänkte jag fortsätta med någon bild jag tog på vägen till tävlingen igår. De var nästan drömläge när jag passerade den ( åtminstone i min blogg) världsberömda eken strax innan Uppsala. Nästan för att jag gärna haft mer dimma i bakgrunden och mer sol på eken men man kan inte få allt, kunde inte vänta hur länge som helst heller de här var bara bonus innan de jag hade som huvuduppgift för dagen och jag ville inte komma fram när tävlingen var slut!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: