DM Skogskörning med häst 4.

Jaha mina vänner då kommer de ytterligare en bild från helgens tävling och de blir nog den sista med hästmotiv på ett tag. Nej de är inte så att jag inte tycker om hästbilder men de blev inte så jättemånga bilder i helgen. Jag har även lite andra bilder jag ska titta närmare på och redigera, har redan lagt ut en av dom här, eken i färg! Har några till med diverse frostdraperade träd som motiv. Är inte omöjligt att de dyker upp något sådant i närtid här på sidan eller en hästbild till 😉 de är lite kul med alla träffar på bloggen trots allt!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: