Nationaldagen.

Har varit en del hästar på bloggen senaste tiden och i kväll var det inte meningen att de skulle bli någon bild till bloggen men jag är inte sämre människa än att jag kan ändra mig! Och så här på internationella kvinnodagen så skulle de varit rätt med en bild som hyllar kvinnan men med min dåliga fantasi så hittade jag inte någon som passade! De fick bli den här gamla bilden från Nationaldagsfirandet vid Slottet från 2008. En av den sommarens varmaste dagar har jag för mig så dom här killarna frös garanterat inte men dom bjöd på en strålande uppvisning!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: