Frost!

Tyckte att de var dags för en svartvit bild igen, från förra helgen på vägen till DM i Skogskörning med häst! Har redan lagt upp en bild härifrån, Eken i färg! och här kommer att träd till! Är lite osäker på om de här också är en ek, jag är ingen biolog, men jag tror det!  Hursomhelst vackert var det i alla fall med frosten som var i söndags 🙂 just den här bilden har jag svårt att bestämma mig för om den passar bäst i färg eller svartvitt så jag har en redigering av varje! Och nu när jag lade ut den på bloggen så provade jag att vinjettera kanterna för att lyfta fram trädet bättre och då blev de en sådan version också! De är tur att dom inte tar så mycket plats när man gör dom i Adobe Lightroom, de är bara en liten liten fil som talar om för datorn hur reglagen stod i den redigeringen som sparas 😉 Så de är inte 3 20 megapixel foton som ligger på hårddisken, de blir de inte förens ni tycker bilden är bra och vill köpa den av mig, då när jag skriver ut eller skickar den så skapas ett fotografi. Teknik är bra ibland!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: