Svartvitt tak.

Tyckte det var dags för en ny gammal bild. Har nämnt i något inlägg att jag är svag för broar och framförallt undersidan av dom men insidan på tak kan vara ganska vacker den också. De här är taket på centralstationen i Stockholm och jag tycker om linjerna som blir av takstolarna. Inte helt fel med ljuset från takfönstren i mitten heller. Hade gärna sett vackert färgade fönster som avslutning på alla linjer men tyvärr så är det bara vanligt fönsterglas och dessutom väldigt smutsigt sådant så de fick bli en helt svartvit bild idag. Kan nämna att den här bilden ser bättre ut i originalstorlek där kontraster och detaljer syns bättre. Jag har inte lagt på någon vattenstämpel heller för de finns ingen bra ”lugn” plats för den utan den stör för mycket. Får hoppas att ingen ”lånar” bilden utan att betala, nu är den webbanpassad så 1024×683 pixlar i 200 pixlars upplösning är inte mycket att börja förstora! Har inget emot att någon använder en bild bara jag blir kontaktad innan och att de läggs en byline med mitt namn!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: