Rosor.

Sitter som ni kanske förstår vid datorn som vanligt och redigerar bilder, nej jag har inte suttit här hela dagen utan jag har faktiskt varit ute också 😉

Nåväl jag letar efter några bilder för att byta dom vinterbilder som Livgardets Fotosällskap har i utställningen på HSE nu. De är minst sagt svårt att få in bilder till utställningen, de verkar som våra medlemmar inte törs/vill eller kanske tycker att mina bilder är inget jag vill visa så jag får leta i mina egna arkiv. Nu är de inte så att jag säger att mina bilder är fantastiskt bra och märkvärdiga men de är länge sedan jag kom över ångesten att göra bort mig för allmänheten så jag är glad om jag kan glädja någon som tycker om mitt fotograferande. Och tycker dom inte om bilden så behöver dom inte göra det,  jag blir inte ledsen för de.

Dom här är från samma semester som den bilden jag lade ut i morse så de är fortfarande Gotland semestern 2009. Botaniska trädgården eller som den egentligen heter De Badande Wännernas botaniska trädgård i Visby,  http://www.visbybotan.se/index.html . Har ni varit på Gotland och i Visby utan att besöka DBW så har ni missat något, en vacker och trevlig oas oavsett årstid.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: