Arkitektur!

 

Har inte varit så mycket för arkitektur och är absolut inte intresserad av modernare hus men idag när jag promenerade över Västerbron så råkade jag slänga en blick snett bak åt höger och fick se de här huset. Fastnade direkt för linjespelet med den upprepning och mängd som blir med alla likadana huskroppar efter varandra. Svartvit för att ytterligare renodla bilden! Ni som har kikat på bloggen någon gång har nog redan insett att jag går igång på dom mest underliga saker och här är alltså ytterligare ett bevis för de 🙂

2 tankar om “Arkitektur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: