Trappräcke!

Ibland eller rätt ofta undrar jag vad jag tänker på när jag är ute och rastar kameran 😉 vilket de här motivet visar!

Den här stolpen i trappräcket hade nog inte tänkt sig hamna i min fotoblogg, men eftersom jag tycker om slitna saker med patina så varför inte? Som övningsobjekt för att få in rutin på redigering så duger mina gamla bilder utmärkt! Har börjat få till vissa handgrepp så nu är de snart dags att fylla hjärnan med lite nya kurser från http://www.moderskeppet.se/

De går inte att peta in allt på en gång utan jag får titta igenom kursen och plocka vissa bitar som passar mig att träna på sen kan jag gå tillbaka och hitta nästa grej som verkar vara bra! Tur att jag tycker redigering är nästan, men bara nästan, lika kul som att skapa bilden i kameran. Jag har dessutom märkt att jag blir mer och mer eftertänksam och noggrann redan när jag ser något som jag vill fotografera, stativ oftare, trådutlösare, spegeluppfällning, manuell fokus och mycket promenerande runt för att prova olika vinklar/bländare mm, kul är de!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: