Gotska Sandön.

Efter gårdagens misslyckande, hoppas de inte såg lika illa ut på era skärmar som på min laptop, så blir de en ny bild idag. Jag har redigerat ett par bilder till Svenska Fyrsällskapet, http://www.fyr.org/ och eftersom jag är ganska säker på att ni inte vill se en bild på en lanterinen/linsapparaten på fyren så letade jag fram en annan bild att öva på/lägga upp på bloggen.

Nu kanske de inte är lika rogivande att titta på bilden som det är att sitta på stranden på en ö mitt i Östersjön och titta ut över en obruten horisont men jag lägger upp den ändå. De känns som de kommer att bli flera besök därute, man kanske skulle söka som tillsyningsman, nu vet jag inte om de är bemannat året runt längre men jag vet att de har varit. Finns risk för lappsjuka på vintern antar jag men samtidigt så är de otroligt mycket natur och djurliv att uppleva.

Jag har lovat att bidra med några bilder till en tom vägg , igår skrev jag ut 2 foton samt köpte ramar och passepartout som jag monterade i morse och de blir bra alltså. Kan verka som jag skryter men jag tycker att de blir som ett extra lyft för fotot när de hamnar bakom glas och ram och gärna då med en passepartout. Får hoppas att dom som ser mina fotografier tycker samma sak. Blev så till mig att jag lade ut en bild på 2 av fotografierna på Facebook,   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=377924055574141&set=a.179888625377686.42810.100000696492676&type=1&theater .

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: