Gotska Sandön

För alla oss som inte tyckte att snön och kylan behövde komma tillbaka så lägger jag upp en bild till från Gotska sandön så vi kan drömma oss iväg till sommar och värme!  Finns säkert någon därute som kan tala om vad de här är för blomma jag tycker bara att den är vacker och en färgklick i en i övrigt rätt trist bild.

Hade hoppats kunna fotografera lite i helgen och jag har väl inte givit upp ännu men de ser ganska mörkt ut eftersom de är vårliga bilder som jag vill ha, får hoppas att väderleksprognosen inte stämmer de har ju hänt förr men tyvärr så verkar alla tillverkare av prognoser vara rörande överens om att du ska tillbringa helgen i fåtöljen med en bok och en kopp kaffe!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: