Färglöst.

Idag när vintern gör ett försök att komma tillbaka och det verkar bli en grå dag så passar det väl bra med en svartvit bild. Det var dessutom länge sedan jag gjorde en svartvit redigering så de var dags att friska upp dom kunskaperna igen.

Att jag gör svartvita bilder med någon detalj i färg är inte ovanligt och jag tycker de är en vacker effekt så de är inte otroligt att den här kommer som en version 2. Jag har ett antal sådana redigeringar och var på väg att göra den här på samma sätt men de fick bli en ren svartvit bild idag.

Planen för dagen var att komma ut och fotografera lite vårblommor så jag hade hoppats på att väderleksprognoserna skulle vara lite på den pessimistiska sidan men tyvärr så verkar dom ha 100% rätt idag med tanke på mängden snö som faller utanför mitt fönster. Nu finns det ingen anledning att låta vädret stoppa fotograferandet utan jag får lägga upp det på ett annat sätt bara, de kan bli en bra effekt med en ensam tussilago eller blåsippa som sticker upp ur snön, vi får se vad jag hittar på. De svåra är bara att komma ut innan jag fastnar vid datorn, de är de som är den stora utmaningen.

//Anders

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: