Kapelludden

De fick bli en grå bild idag också. Kapelludden på Öland, http://sv.wikipedia.org/wiki/Kapelludden. Trevligt ställe att besöka men som ni ser på bilden var kanske inte vädret de bästa vid mitt senaste besök. Lite mer dramatisk himmel än i verkligheten men regnet kom in samtidigt som jag åkte härifrån och slutade inte förens i Ystad.

Alla 3 sevärdheterna i samma bild, Sankta Birgittas kapell, Stenkorset och Fyren, bakom ryggen på mig har jag fiskelägret med dom sjöbodar som finns kvar, jag vet inte i vilken omfattning de bedrivs fiske här idag men mer än för husbehov tror jag inte att det är. Hembygdsföreningen är i alla fall aktiv så de är välskött, absolut värt ett besök för er som är på semester och vill se något mer av Öland än campingar och stränder!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: