Svartvitt från Kovik.

Idag blev de lek med en gammal bild från Kovik på Gotland, http://sv.wikipedia.org/wiki/Kovik_%28Gotland%29  Finns en rätt stor chans till flera bilder i påskhelgen om vi ska tro väderleksrapporten, imorgon verkar det som de ska bli en inomhusdag med tanke på blötsnön dom lovat.

Känner att det blivit alldeles för lite fotograferat senaste tiden och mycket redigerande istället! Skulle behöva komma iväg någonstans och ta lite nya bilder som jag kan leka med. Har en kort semester bokad men de är inte än på ett tag tyvärr så jag får försöka hitta något i närområdet som jag inte redan har fotograferat på alla tänkbara sätt! Finns en del vårblommor på vissa platser så de kan ju vara en ide, bara de inte blåser lika mycket som vid förra försöket! Eller kommer en halvmeter snö och döljer allt, nåja de är 4 dagar ledigt för mig nu så någon dag borde de väl vara hyfsat väder.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: