Övningsuppgift !

De var den här bilden som jag nämnde på Facebook att den var lite motsträvig, eller om jag ska vara ärlig, jag klantade mig!

Gav mig själv en uppgift att skapa en reklambild/vykort och valde en bild som passade i temat. De jag gjort förutom den ”vanliga” redigeringen är att jag tagit bort en vit plastkasse samt en människa från bilden. Plastkassen låg på gatan strax hitom den bortre felvända gårdsgateskylten och mannen jag klonade bort stod vid den röda byggnaden till höger bredvid den vita skylten. De här var något jag behövde träna på för de är inte alltid du som fotograf kan få allt att stämma i en bild, inte lätt att skruva ner en telefonmast som stör exempelvis 😉

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: