Vårkväll i Visby!

Efter att ha varit ute i ett försök att använda kameran och fotografera som misslyckades, jag hade för dåligt med kläder så jag frös i hagel/snöbyarna 😦   fick de istället bli en genomgång av arkivet när jag kom in i värmen.

En bild från, var annars, Gotland och Visby April 2009. Tidig vår, gräset är grönt och vissa buskar har fått blad medan träden inte riktigt har hunnit dit ännu. Jag har för mig att bilden ljuger en del för de var inte riktigt så härligt som de ser ut utan ganska blåsigt och kallt, har för mig att finvädret kom på fredagen lagom till vi åkte hem.

En ganska enkel redigering, jag har lättat upp förgrunden, ökat kontrasten något samt dragit ner ljusheten på himmelen för att lyfta fram solen i molnen! Som vanligt behöver jag tänka mer på kompositionen men amatör som jag är så glömmer jag lätt den biten! Men jag får ta en sak i taget och jag är ändå medveten om att jag behöver tänka mer innan jag trycker på knappen så de är väl ett framsteg i sig 😉  Finns en rätt stor möjlighet att de dyker upp fler bilder i helgen om de fortsätter vara vinter med snöbyar ute!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: