Mera Vår!

Lägger upp en bild till nu när jag ändå är igång! Jag har inte en aning om vad de här är för blommor men de är inte de viktigaste för mig utan de räcker att dom är vackra!

De är bra med en mörk fotoryggsäck, fungerade utmärkt här när jag ville lyfta fram blomman från en något rörig bakgrund. De gäller att utnyttja de man har i närheten och de är en av anledningarna till min svarta jacka, de var dock lite för blåsigt och kallt för att använda den idag! Kan tillägga att jag som vanligt hade gräsfläckar på knäna när jag var klar 😉

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: