Vår!

Idag bestämde jag mig för att jag skulle ut och fotografera vårtecken, de blev en ganska lång promenad men jag har rekognoserat förut så jag visste ungefär var de borde finnas vårblommor!

Blommorna är fotograferade vid Kungsholms kyrka som är att av mina säkra ställen, hittar man inga vårblommor där ja då är det svårt. Nu har jag ett par platser till som är lite tidigare och säkrare än den här men dom tänker jag inte avslöja, någon hemlighet vill jag hålla för mig själv 😉

Gjorde även en rensning och organiserade mina bilder bättre på bloggen i morse så letar ni efter någon speciell bild så behöver ni inte leta igenom alla inlägg! Letar ni efter en svartvit bild så är de bara att klicka på svartvit i kategorier på högersidan, kommer kanske att bli några fler underkategorier framöver.

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: