Påskblomma!

Blev en promenad med kameran idag också, underbart vårväder i Stockholm! Hittade den här blomman, som jag inte har en aning om vilken art de är, stående lite ensam!

En typisk bild för mig, de är inte den där perfekta oskadade blomman utan den har en del skavanker och skador! Jag vet inte varför jag tycker om lite slitna skadade motiv bara att jag gör de! De blir mera liv i bilden är min personliga åsikt så de är inte för att jag är lat och fotograferar första bästa som råkar finnas där jag är utan jag lägger gärna lite tid på att gå runt för att hitta motiv med lite patina! Om jag velat hade de varit ganska enkelt att retuschera den här så den platsat i en annons men nu har jag lagt den tiden på att försiktigt förstärka de slitna uttrycket istället!

Jag kan bara hoppas att en del av er håller med mig och tycker om bilden!

//Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: